Identiteit van de verkoper

Bella Donna
Geldmuntstraat 19
8000 Brugge

E-mail: belladonnabrugge@gmail.com
Telefoonnummer: 0488169238
BTW: BE0691814391

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Herroepingsrecht

Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete terugsturen (de kosten van verzending betaal je zelf). Nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug. Mits deze niet gedragen zijn en in toestand terugkeren zoals ze verzonden zijn. Wanneer deze de winkel arriveren worden de producten eerst beoordeeld of ze in dezelfde toestand zijn als het moment van aankoop. Op maat gemaakte juwelen kunnen niet teruggenomen worden.  Sales artikelen kunnen niet worden geruild!

 1. Retourzendingen kunnen dus binnen 14 dagen na ontvangst, op eigen kosten teruggestuurd worden naar bovenstaand adres, indien de product(en) onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en voorzien zijn van originele tags.
 2. Wij mogen wachten met het terugbetalen tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 3. Levering en uitvoering

  Alle bestellingen worden verzonden binnen de 14 werkdagen.

  LET OP! De voorraad van de webshop is gekoppeld aan de voorraad van de winkel. Het is mogelijk dat er iemand het item koopt in de winkel terwijl jij het bestelt. Er is een hele kleine kans dat dit voorvalt. Indien dit voorvalt, krijgt de klant in de winkel voorrang. Indien het item dan nog op voorraad is sturen we dit op naar jou, zo niet, laten we dit zo snel mogelijk weten. Zo kan je, als je dat wenst, een ander item kiezen. Of storten we het geld zo snel mogelijk terug. We bieden alvast onze excuses aan op voorhand voor dit ongemak.

  PRIVAY POLICY

  In deze privacyverklaring informeren wij u hoe Bella Donna met persoonsgegevens omgaat.

  Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy beleid.

  Bella Donna respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld .Deze gegevens blijven in eigen beheer en worden nooit ter beschikking gesteld aan derden, tenzij u daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

  Om er voor te zorgen dat onze service zo volledig mogelijk is, hebben we een aantal gegevens nodig.

  Wat slaan we op in ons systeem?

  • Uw naam en voornaam
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer

  Uw persoonlijke gegevens worden hoofdzakelijk gebruikt met als doel:

  • De uitvoering van uw bestellingen en deze levering tevens te verbeteren;
  • Het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Om de voldoen aan de facturatie wetgeving.

  Levertijd

  Elke bestelling wordt na ontvangst van betaling, binnen de 3 werkdagen verzonden als alle onderdelen aanwezig zijn in de winkel om deze te vervaardigen. Indien het juweel niet meteen geleverd kan worden, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht en wordt er een tijdstip met u afgesproken wanneer deze geleverd zal worden. . Onze pakketten worden verstuurd via bpost. Zodra de bestelling verstuurd is, krijg je van ons per mail een bevestiging van verzending.

  Verzendkosten

  Verzendingen binnen België:

  Er komt een verzendingskost van 6,70 EUR  bij elk verstuurd pakket.

  Retourneren

  Retourzendingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst, op eigen kosten teruggestuurd worden naar onderstaand adres, indien de product(en) onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en voorzien zijn van originele tags.

  Bella Donna

  Geldmuntstraat 19

  8000 Brugge